vacatures en franchising

Zelfstandig schoonheidsspecialiste/ Pedicure (m/v)  Rotterdam

Ben jij op zoek naar een moderne salon, waarin je alle faciliteiten krijgt om je eigen beautysalon te exploiteren? Kom eens langs om onze volledige ingerichte beautykamers te bekijken in Rotterdam. Wij zijn op zoek naar een professionele schoonheidsspecialiste die ons dienstenpakket compleet kan maken. Heb jij meerdere jaren werkervaring en ook kennis / affiniteit met IPL, microdermabrasie of pedicure behandelingen? Mail dan voor meer informatie naar info@take-chair.nl of bel met Pamela Berghegen op nummer 06-53861161. 


Zelfstandig topstylist(e) Rotterdam/ Voorburg/ Ridderkerk/ Delft/ Zoetermeer/ Capelle

Ben jij op zoek naar een moderne salon, waarin je alle faciliteiten krijgt aangeboden om je eigen klantenkring op te bouwen of mee te nemen? Waar je het inkomen en de vrijheid van een ondernemer hebt, maar niet de zorgen die bij ondernemerschap horen? Bij ons ben je aan het goede adres! Voor onze salons zijn wij op zoek naar topstylisten met meerdere jaren werkervaring, ervaring met Schwarzkopf is een pre. Ook wanneer je niet als zelfstandige maar in loondienst bij ons wil werken nodigen wij je uit te solliciteren. Mail voor meer informatie naar info@take-chair.nl of bel Pamela Berghegen op nummer 06-53861161. 

 

Leerling locatie Capelle a/d IJssel

Ben jij net gestart aan je opleiding en zoek je een stageplek? Kom dan langs op de Fluiterlaan 423 want wij hebben per 1 september plaats!

Privacy Statement     Copyright © Take C'Hair 2018