vacatures en franchising

Zelfstandig schoonheidsspecialiste/ Pedicure (m/v)  Capelle a/d IJssel/ Rotterdam

Ben jij op zoek naar een moderne salon, waarin je alle faciliteiten krijgt om je eigen beautysalon te exploiteren? Kom eens langs om onze volledige ingerichte beautykamers te bekijken in Rotterdam en Capelle. Wij zijn op zoek naar een professionele schoonheidsspecialiste die ons dienstenpakket compleet kan maken. Heb jij meerdere jaren werkervaring en ook kennis / affiniteit met IPL, microdermabrasie of pedicure behandelingen? Mail dan voor meer informatie naar info@take-chair.nl of bel met Pamela Berghegen op nummer 06-53861161. 


Zelfstandig topstylist(e) Rotterdam

Ben jij op zoek naar een moderne salon, waarin je alle faciliteiten krijgt aangeboden om je eigen klantenkring op te bouwen of mee te nemen? Waar je het inkomen en de vrijheid van een ondernemer hebt, maar niet de zorgen die bij ondernemerschap horen? Bij ons ben je aan het goede adres! Voor onze salon in Rotterdam Prinsenland en een nieuwe te openen salon in Rotterdam centrum, zijn wij op zoek naar topstylisten met meerdere jaren werkervaring, ervaring met Schwarzkopf is een pre. Mail voor meer informatie naar info@take-chair.nl of bel Pamela Berghegen op nummer 06-53861161. 

 

Leerling locatie Capelle a/d IJssel

Ben jij net gestart aan je opleiding en zoek je een stageplek? Kom dan langs op de Fluiterlaan 423 want wij hebben per 1 september plaats!

Copyright © Take C'Hair 2018